8 December Årets traditionella Jullunch

 Aktiva Seniorer i Eskilstuna hade den 8 december sin traditionella jullunch. 70 medlemmar avnjöt ett mycket välsmakande julbord från Sillbiten. Efter kaffe och pepparkaka flyttades borden isär så det blev en gång in i lokalen och ett luciatåg kom in, sjungande Sankta Lucia.  Ärlaskolans 5:e klassare med sin musiklärare, Karin Svarfvar, framförde sedan både gamla och nya julsånger, vilket blev mycket uppskattat av åhörarna. Luciatåget fick många varma applåder när de tågade ut nynnande luciasången. Ordföranden tackade för det fina luciaframträdandet.

Eftersom det var sista mötet vi hade i S:t Eskilskyrkan, tackade vår ordförande vaktmästaren i kyrkan med en chokladask och en summa pengar, insatt på kyrkans konto, som ska gå till Ukraina. Från 2023 har vi våra möten på Seniorcentrum.

Mötet avslutades med information om den nya hemsidan som började gälla från den 1 december och om vårens program, som sedan delades ut till alla. Ordföranden tackade alla som kommit och önskade God Jul och Gott Nytt År.

2022