0215 Sissela Kyle

  
Bussresa till Örebro för att se föreställning med Sissela Kyle
  

 

Aktiva Seniorer i Eskilstuna. 33 förväntansfulla medlemmar reste med buss till Örebro den 15 febr.
Väl framme bjöds vi på lite smått och gott i bussen.
På Hjalmar Bergman-teatern såg vi Sissela Kyles föreställning ”Etta på listan”. Tillsammans med multi-musikern Lovisa Samuelsson bjöds vi på underhållning av högsta nivå. De båda hade ett fint samspel på scenen.
Sissela Kyle har ju utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon berättade om sin besatthet att göra listor – allt från ”att göra-listor” till listor på det godaste godiset. Hon bjöd på sång, dans, göteborgshumor och talade om sin kärlek till festliga fruntimmer.
Hon hade härlig kontakt med publiken och hon lockade fram många skratt och applåder.
Nöjda med dagen återvände vi hemåt.