1029 Thank you for the music

Efter att ha varit uppskjuten flera gånger så blev äntligen resan av till
Norrköping och konserten ’Thank You For The Music’

Den 29 oktober åkte Aktiva Seniorer I Eskilstuna till Norrköping, Vi startade med en busstur genom ett Södermanland klätt i vackra höstfärger och en vacker solnedgång. Vårt slutmål var De Geer-hallen där vi njöt av en musikhyllning till Björn Ulvaeus och Benny Andersson. 
Vid ankomsten intog vi en läcker räksmörgås med tillhörande dryck.
Vi intog våra platser i en stor och imponerande konsertsal, fullsatt till sista plats, c.a 1500 personer.
Sedan startade en musikkavalkad med Björn och Benny`s musik från Hootenanny Singers och Hep Stars, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia samt finstämd musik från BAO´s repertoar. Hela ensemblen var otroligt proffsig med en Kalle Moraeus i högform.
Alla var nöjda när vi for hem i höstnatten. Thank you for the music!