1005 Bowlingtävling

 

Framgång för Aktiva Seniorer i Bowlingcenters Seniorliga

Aktiva Seniorers Damer sopade banan med de andra 23 lagen i Bowlingcenter (EBC) Seniorliga. Ligan startade hösten 2019 med spel måndagar i dubbla omgångar. Coronan satte stopp i mars 2020. Men återupptogs i sept. 2020,  med avslutande två omgångar. De 12 bästa lagen gick till slutspel över tre serier. Därifrån gick de 8 bästa lagen vidare efter en serie. De fyra bästa lagen gjorde upp i final över 1 serie. Där visade Aktiva Seniorers damer Gun Andersson och Margaretha Karlsson kyla och styrka och satte gubblagen på plats med ett säkert spel.
Aktiva Seniorers två gubblag kom inte ens till slutspel.
Stort Grattis till damerna som förutom vinsten gav stort PR för Aktiva Seniorer och respekt i hallen och inspiration till fler damlag i Seniorligan.