0312 Andrew Lloyd Webber Gala 12 mars

12 mars reste 32 medlemmar tiil Västerås konserthus och fick uppleva Andrew Lloyd Webber Gala.
Vi bjöds på ett pärlband av kompositörens kända låtar från hans mest kända musikaler som Phantom of the Opera, Jesus Christ Superstar, Sunset Boulevard, Starlight Express, Cats och Evita.
Allt framfört av en stor orkester och internationella sång och dansartister. Proffsiga artister och fantastisk ljussättning.      
 

Aktiva Seniorer Eskilstuna anordnade den 12 mars en bussresa till Västerås konserthus för att lyssna på Andrew Lloyd Webbers Gala. Innan föreställningen serverades en Skagensmörgås samt ett glas vin/öl, därefter fick vi njuta av Andrew Lloyd Webbers fantastiska musikalklassiker The Phantom of the Opera, Evita, Cats m.fl. En duktig internationell ensemble tog oss med på en musikalisk resa med sång och dans, som bjöd på många av Andrew Lloyds Webbers musikaler. Färgglada kostymer multimedia projektioner i kombination av ljuseffekter gjorde showen lika trevlig för ögonen som för öronen. Med fortfarande musiken i öronen av musikalerna återvände 32 nöjda medlemmar till Eskilstuna.