26 November Adventskonsert i Stockholms Stadshus

 Den 26 november reste Aktiva Seniorer i Eskilstuna med buss till Stockholms Stadshus för att lyssna på den årliga adventskonserten i Blå Hallen. 42 st. bänkade sig i den pampiga salen och fick lyssna till julmusik. Konserten började med att en stor kör stod på scenen och tillsammans med den sjöng vi i publiken Hosianna. Sedan följde en rad julsånger, bl.a. Bered en väg, Det är en ros utsprungen,  amerikanska julklassiker och svenska julsångslekar där Balettakademien var med och dansade. Konserten avslutades med O helga natt som framfördes av solist och kören, en fantastisk avslutning.

Efter konsertens slut åkte vi till Clarion Hotel Amaranten för att äta en god  middag . Därefter for vi nöjda och glada hemåt efter en fantastisk eftermiddag med mycket fin sång och musik.
2022