0130 Lena och Gösta Linderholm

       
Heldag i Stallarholmen och Strängnäs med Lena och Gösta Linderholm

 

 

Aktiva Seniorer i Eskilstuna gjorde vårens första dagsutflykt den 30 januari.
50 medlemmar reste med buss till Stallarholmen och Gula Huset där konstnären Lena Linderholm har galleri och butik.
Hon berättade lättsamt och roligt hur hon får sin inspiration både från Provence och Härjedalen.

På restaurang Megs Kök och Trevligt bjöds vi på lavendelkyckling och kaffe med lavendelkaka. Där underhöll Gösta Linderholm med några av sina visor. Även han berättade om hur visorna kunde komma till och det med glimten i ögat.

Dagen avslutades med ett besök i makarna Linderholms privata villa i Strängnäs inrett med mycket vackra och originella föremål. Här berättade Lena Linderholm bl a om husets historia, sin släktforskning och om framtidsplanerna på ett galleri på Kastellet i Vaxholm.
Ordföranden  tackade makarna för gästfriheten och en intressant dag